"ART DISTRICT" scoate constănțenii în stradă

600

Articole de la același autor

Week-end plin de evenimente culturale la malul mării. Timp de două zile, constănțenii se vor putea bucura de prezența a numeroase trupe, atât din țară, cât și din străinătate, care vor face tot posibilul să-și încânte publicul, în cadrul Festivalului Internațional de Stradă "ART DISTRICT". Organizatorii acestuia, Fundația Umanitară "Clopot", cu sprijinul Consiliului Județean Constanța ne asigură că la Constanța se va scrie cu această ocazie o pagină de istorie teatrală incredibil de importantă și că pentru asta este nevoie de concursul tuturor locuitorilor Cetății. Evenimentul debutează sâmbătă, 2 septembrie 2017, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 18.30, pentru a pleca împreună cu parada celor mai spectaculoase trupe de teatru de stradă de pe bătrânul continent care au jucat în toată Europa și care au poposit acum la Constanța.

Parada va continua pe Bulevardul Tomis până în Peninsulă. Punct terminus va fi Piața Ovidiu, unde vor fi amenajate trei scene clasice și două neconvenționale și unde vor avea loc spectacolele atât de așteptate.

Duminică, 3 septembrie, începând de la ora 12.00 și până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic, în Piața Ovidiu etc. trupele Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3578 secunde