Arhiva de Aur "Cuget Liber". Amintiri cu trei mari artiști: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu

8092

Articole de la același autor

Foto document. Constanța, vara lui 1996.


  
Fotoreporterul "Cuget Liber" Mihail Șerbănescu îi surprinde în această imagine de colecție pe trei mari artiști ai României: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu, aflați în pregătiri pentru festivalurile estivale de pe litoral. 


Mădălina Manole - "Fata dragă", "Fata cu părul de foc" a muzicii ușoare românești era în plină ascensiune în show-bizz. A murit în 2010. Oficial s-a spus că s-a sinucis, dar speculații (cum că de fapt ar fi fost omorâtă) se fac și în ziua de azi. 


Jean Constantin - actor de comedie cu uriașă priză la public. Rolurile Ismail, din "Toate pânzele sus!", sau Patraulea, din serialul de succes B.D. (Brigada Diverse), i-au adus consacrarea. A încetat din viață la Constanța, tot în 2010. 


Gioni Dumitriu - actor de revistă mult iubit de spectatori. A jucat și în filme, precum "Dragoste la zero grade" (1964) sau "Drumul oaselor" (1980). A încetat din viață în anul 2003. 


Trei mari artiști care ne-au părăsit prea devreme, iar noi avem datoria de a le păstra vie amintirea! 


XXX 




În cea de-a doua fotografie, "Umor cu apă rece", realizată, în 1999, la Constanța, de fotoreporterul "Cuget Liber" Tudor Marian, alături de Jean Constantin și Gioni Dimitriu regăsim un alt "titan" al comediei românești: Alexandru Arșinel. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9214 secunde