€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Arhiva de Aur "Cuget Liber". Amintiri cu trei mari artiști: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu

Ştire online publicată Luni, 02 Octombrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Foto document. Constanța, vara lui 1996.


  
Fotoreporterul „Cuget Liber” Mihail Șerbănescu îi surprinde în această imagine de colecție pe trei mari artiști ai României: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu, aflați în pregătiri pentru festivalurile estivale de pe litoral. 


Mădălina Manole - „Fata dragă”, „Fata cu părul de foc” a muzicii ușoare românești era în plină ascensiune în show-bizz. A murit în 2010. Oficial s-a spus că s-a sinucis, dar speculații (cum că de fapt ar fi fost omorâtă) se fac și în ziua de azi. 


Jean Constantin - actor de comedie cu uriașă priză la public. Rolurile Ismail, din „Toate pânzele sus!”, sau Patraulea, din serialul de succes B.D. (Brigada Diverse), i-au adus consacrarea. A încetat din viață la Constanța, tot în 2010. 


Gioni Dumitriu - actor de revistă mult iubit de spectatori. A jucat și în filme, precum „Dragoste la zero grade” (1964) sau „Drumul oaselor” (1980). A încetat din viață în anul 2003. 


Trei mari artiști care ne-au părăsit prea devreme, iar noi avem datoria de a le păstra vie amintirea! 


XXX 
În cea de-a doua fotografie, „Umor cu apă rece”, realizată, în 1999, la Constanța, de fotoreporterul „Cuget Liber” Tudor Marian, alături de Jean Constantin și Gioni Dimitriu regăsim un alt „titan” al comediei românești: Alexandru Arșinel. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37465 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2200 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8284 secunde