Are calități de lider! Daria Kraus, campioana rebelă

513
Are calități de lider! Daria Kraus, campioana rebelă - dariakraus-1571171980.jpg

Articole de la același autor

Membră a Clubului Sportiv Marina Constanța, Daria Kraus face senzație la competițiile naționale și internaționale încă din clasa a V-a. Recent, ea a obținut titlul de vicecampioană la Ju-Jitsu, la categoria U14 - 44 kg, după ce a ocupat locul secund, la World Cup Balkan Open 2019, desfășurat la București. 


A debutat în sport la vârsta de 6 ani, făcând înot și baschet, apoi și-a descoperit adevărata pasiune pentru artele marțiale la vârsta de 8 ani, când, în clasa ei, trei sensei îmbrăcați în kimono au făcut o demonstrație scurtă de câteva minute. 
A început antrenamentele la sfârșitul lui 2015, iar un an mai târziu, primea Diploma de recunoaștere a unei bune pregătiri și a respectului față de spiritul artelor marțiale, după ce participase la primul concurs, Cupa Corysan la Ju-Jitsu. 
Daria a înțeles că antrenamentele îi oferă o bună pregătire pentru viață: siguranță și încredere în forțele proprii, puterea de a-și învinge teama de adversar și de eșec, disciplină, viteză de reacție, gândire pozitivă. Micuța sportivă are o personalitate puternică. 


"Este foarte rebelă, dar, în același timp, puțin timidă cu persoanele din exterior, îi place să-i ajute pe ceilalți, face voluntariat cu grupele mai mici iar sensei Dan Marian Ungureanu spune ca are calități de lider", a declarat Lăcrămioara Vizireanu, mama Dariei Kraus. 


O colecție de diplome și trofee 


În cei trei ani de când participă la competițiile de Ju-Jitsu, Daria a adunat deja o colecție considerabilă de premii, diplome și trofee. În anul 2018, a obținut titlul de vicecampioană la Balcaniada din Atena, la categoria U12 ani - 36 kg, iar la Campionatul European din Amersfoort, Olanda, a cucerit titlul de campioană europeană, la categoria U14 - 40 kg, fiind desemnată cel mai bun sportiv al Clubului Marina. De asemenea, la Campionatele Naționale din 2018 și 2019, a obținut titlul de dublu campioană națională la categoriile U12 ani și U15 ani, cât și la U14 ani - 40 kg și U16 ani - 44 kg. 
În spatele performanțelor obținute, se ascund sute de ore de antrenamente. 


"Ne pregătim deja de o altă competiție. Este o cursă continuă, programul este foarte încărcat. Daria face patru antrenamente pe săptămână, iar pe timpul verii, două antrenamente pe zi", a precizat mama Dariei. 


Micuța campioană se pregătește intens pentru Cupa CSM și Cupa României la Ju-Jitsu, care va avea loc, luna viitoare, la Sfântu Gheorghe.


"Mulțumim sponsorului oficial LIONS Club Constanța Balkanica District 124, pentru încrederea și sprijinul acordat, fără ajutorul căruia Daria nu ar fi fost unde este acum!", a mai afirmat mama tinerei sportive.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde