Lovitură DURĂ primită de "Universitatea Ovidius". Trei facultăți, lăsate fără zeci de locuri

2672
3
Lovitură DURĂ primită de

Articole de la același autor

Între facultățile care și-au pierdut din numărul de locuri oferite la studii cu licență, enumerate de rectorul Sorin Rugină în cadrul conferinței de presă ce s-a încheiat în urmă cu puțin timp, sunt Facultatea de Teologie - a pierdut 70 de locuri, Facultatea de Litere - 25 de locuri, Facultatea de Medicină - 25 de locuri.
Comentează știrea

Vasile
13 septembrie 2016
.. pentru cine trag clopotele...

Teologia a pierdut 70 de locuri? Da' câte locuri avea Doamne sfinte? Mai ceva ca învățământul primar.. Banoasa afacere... Da nu-i bai, poate sa mai ramana si cu 2-3 locuri, din cele fara spaga, ca pana s-or duce popii locali la cele sfinte mai trec cateva zeci bune de ani..

nedumerit
13 septembrie 2016
posturi didactice

Pai cum sa isi piarda astia posturile, daca si comisiile de analiza afirma ca fisa de indeplinire a conditiilor minimale a fost indeplinita? Ca nu au adus cartile la comisie, sa le vada comisia? Ce nu se spune este ca au mai fost inca 42 de dosare cu probleme, in unele cazuri nu se respecta prima conditie, aceea de a avea studii in domeniul postului. Sau ca cineva a ajuns profesor universitar cu o singura lucrare ISI!!! Scrie negru pe alb pe site-ul universitatii. Mai cautati, baieti, mai cautati! Si inca ceva: cat tupeu sa ai sa crezi ca vei putea musamaliza la nesfarsit matrapazlacurile??? Votati, votati, mai, hai, hai...!!

unul
14 septembrie 2016
curiozitate

La fabricile de bani (drept si stiinte economice) nu s-a pierdut nici un loc? Interesant ...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.046 secunde