Apel către cadrele didactice să se implice în organizarea examenelor naționale

283
Apel către cadrele didactice să se implice în organizarea examenelor naționale - apelcadredidactice-1591627965.jpg

Articole de la același autor

Președintele Societății de Științe Matematice, Radu Gologan, face apel către cadrele didactice să nu dea bir cu fugiții la examenele naționale și să participe la etapele de organizare ale acestora, fie în calitate de supraveghetori, fie de corectori.

"Dragi prieteni dascăli, avem datoria de a nu lăsa examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat de izbeliște. Vă rog din suflet, ca în aceste momente critice să realizați ce important este rolul dumneavoastră. Ca președinte al Societății de Științe Matematice, organizație care a gestionat Gazeta Matematică si olimpiadele, inclusiv în perioade de război, vă rog, continuați datoria de dascăli. Sprijiniți prin implicare! Dovedim astfel că suntem o comunitate, care deși umilită uneori, înțelege că datoria sa este îndreptată doar spre copii", a scris prof. Radu Gologan pe pagina sa de Facebook, adresându-se cadrelor didactice.

Apelul acestuia vine în contextul în care, în rândul profesorilor, au existat mai multe voci care au spus că nu se vor implica în organizarea examenelor naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6083 secunde