Anunț important de la Universitatea Ovidius. Ce se întâmplă în perioada imediat următoare

169
Anunț important de la Universitatea Ovidius. Ce se întâmplă în perioada imediat următoare - secautastudenti-1436182539.jpg

Articole de la același autor

În perioada imediat următoare, Universitatea "Ovidius", prin Organizația Studenților Basarabeni din Constanța, își prezintă oferta educațională pentru anul universitar 2015-2016 la Chișinău (10-12 iulie), Bălți (14-15 iulie), Cahul (17-18 iulie), în cadrul Târgului Universităților din România, eveniment organizat de Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB România). 


Ajuns la cea de-a IV-a ediție, Târgul are scopul de a consilia și informa absolvenții care doresc să-și continue studiile în România. Voluntarii din cadrul Organizației Studenților Basarabeni din Constanța vor prezenta oferta educațională a Universității "Ovidius" din Constanța, vor oferi informații legate de procedura de admitere, acte necesare, metodologie și vor împărtăși din experiența personală.

Conform metodologiei de școlarizare a cetățenilor de origine română, perioada de depunere a dosarelor pentru admitere la studii în România este 17-31 iulie. Dosarele urmează să fie depuse personal la sediile misiunilor diplomatice ale României din Cahul, Chișinău și Bălți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3052 secunde