"Antrenament" pentru examenul Cambridge, la Liceul Călinescu

249

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, în această perioadă, Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța organizează, în colaborare cu Consiliul Britanic, simularea examenelor Cambridge.


Astfel, pentru nivelul C1 - CAE, proba scrisă este programată pe 2 martie, iar cea orală pe 3 martie, pentru nivelul B2 - FCE, proba scrisă va avea lor pe 23 martie, iar cea orală pe 24 martie, iar pentru KET și PET (nivel A2, B1), pe datele de 2 și 3 martie.


Înscrierea pentru aceste simulări constă în completarea formularului disponibil pe site-ul https://sites.google.com/site/lgclen/anunturi, iar achitarea taxei de examinare în ziua în care candidații vor susține simularea. După completarea formularului, candidatul va primi un mesaj de confirmare a înscrierii. Detalii legate de simulare, cum ar fi program, reguli, etc., precum și informațiile referitoare la înscrierile la examenele propriu-zise din luna iunie vor fi postate tot pe acest site, în timp util.


Certificatele Cambridge au recunoaștere internațională, valabilitate nelimitată și echivalează proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. De asemenea, acestea sunt o condiție esențială pentru efectuarea studiilor în străinătate sau la unele facultăți cu predare în limba engleză din România, precum și pentru obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei burse de studii în alte țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3587 secunde