Aniversare de jumătate de secol de activitate, la Școala nr. 8

309

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 8 Constanța este în sărbătoare zilele acestea. Unitatea de învățământ împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani de activitate și aniversarea este un prilej de a stabili o punte de legătură între actualii și foștii elevi și actualii și foștii progesori.


Deschiderea serbărilor are loc astăzi, la ora 9, la sala de festivități a Centrului Cultural Județean "Teodor  T. Burada" Constanța. "După primirea invitaților, care se dorește a fi un liant ȋntre generații, profesori, ȋnvățatori și foști elevi ai școlii ȋși vor da mȃna ȋntr-o zi de sărbătoare, ziua Sfinților Ȋmpărați Constantin și Elena", explică directorul școlii, prof. Cosmin Badea.
Atmosfera este asigurată de elevii unității de învățământ, care au pregătit un program artistic deosebit. "De asemenea, ziua școlii noastre este un bun prilej de a ne promova acțiunea pe care o vom desfășura în colaborare cu Asociația «Dăruiește aripi», al cărei reprezentant este Alina Pătrăhău. Ne vom lansa clipul de promovare pentru proiectul Swimathon 2019, în cadrul căruia elevi ai școlii noastre se vor implica pentru strângerea de fonduri ce vor fi redirecționate către ajutorarea copiilor bolnavi de cancer", precizează prof. Cosmin Badea.


Ȋncepȃnd cu ora 10, în curtea școlii, vor avea loc diferite activități educative, tematice și pe ateliere, precum și concursuri sportive. Elevii vor prezenta expoziția "Cufărul bunicii" și vor face un târg cu prăjituri preparate chiar de ei.
Ȋn urma acestor manifestări, toți participanții la concursuri și activități vor primi diplome ca semn de recunoaștere a performanțelor profesionale și a valorilor promovate de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța ȋn rȃndul generațiilor de elevi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Stela Enache, aniversata zilei!
Duminică, 29 Iulie 2018
Stire din Sport : Mircea Lucescu, aniversatul zilei!
Pagina a fost generata in 1.2064 secunde