"Angela Similea s-a sinucis". Românii, în stare de șoc!

724

Articole recomandate

Angela Similea a acceptat, la 68 de ani, să facă parte din distribuția peliculei "Să mori de dragoste rănită!". Scurtmetrajul a creat isterie în rândul admiratorilor vedetei. Informația că interpreta s-a sinucis i-a șocat pe toți. Din fericire, nu este o informație reală, ci este vorba de tema scurtmetrajului. La un moment dat, apare o știre tv în care este anunțat sfârșitul tragic al artistei, care a decis să-și pună capăt zilelor. 


"Să mori de dragoste rănită" spune povestea Mariei și a lui Andrei, care, într-o sâmbătă seară, vor auzi pentru ultima oară celebrul cântec al Angelei Similea. "Pentru că asta este seara în care fiecare a decis că va muri. De dragoste rănită."


Regizoarea Iulia Rugină are numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței, care a rezistat, cu stoicism, ore întregi, la filmări: "Angela Similea e un om extrem de cald, plin de energie și dragoste pentru muzică și film. A filmat alături de noi la 2 noaptea, pe ploaie, pe o stradă din Cotroceni, îmbrăcată cu rochia adusă de acasă. E o producție independentă, cu buget redus, în care Angela Similea își juca propriul rol. N-a fost greu să o convingem". Scurtmetrajul a primit la TIFF "Premiul Zilelor Filmului Românesc" pentru secțiunea Scurtmetraj. Iulia Rugină va lansa în cinematografe, dar pe 26 decembrie, și pelicula "Alt Love Building".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3152 secunde