Angela Gheorghiu, debut senzațional la Washington VIDEO

321
Angela Gheorghiu, debut senzațional la Washington VIDEO - angelagheorghiu27845900-1330861709.jpg
Soprana româncă Angela Gheorghiu a fost aclamată la Washington pentru debutul ei la Opera Națională a capitalei americane, după 20 de ani de la lansarea carierei sale internaționale la Londra, scrie Realitatea.net.
Angela Gheorghiu, 46 de ani, a avut parte de ovațiile în picioare ale publicului venit la Kennedy Center să asculte recitalul ei consacrat în mare parte operei lui Jules Massenet, cu fragmente din operele Cherubin, Manon și Cidul.

Dacă a urcat de mai multe ori pe scena Metropolitan Opera din New York, unde chiar s-a căsătorit cu cântărețul francez Roberto Alagna, Angela Gheorghiu nu a cântat niciodată la Washington.

Purtând pe scenă trei ținute succesive (una roz, una neagră și una aurită), diva a sedus capitala SUA prin vocea ei caldă și puternică și prezența scenică. Anglea Gheorghiu, care a publicat anul trecut un disc omagian în memoria Mariei Callas, a fost însoțită de dirijorul american Eugene Kohn, care, la rândul lui, a însoțit-o pe celebra cântăreață greacă în anii '70.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5526 secunde