€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Andronescu: Vom avea în fiecare sală de clasă o tablă inteligentă, un laptop pe catedră

Ştire online publicată Vineri, 14 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a anunțat joi că 55.000 de profesori vor intra într-un proces de formare profesională învățând cum să predea digital la ore.

"Avem deja un proiect în care 55.000 de profesori vor intra într-un proces de formare profesională și sub aspect pedagogic și sub aspect științific al disciplinei pe care o predau, dar și sub aspectul a învățării predării digitale, pentru că suntem în secolul XXI. Generația aceasta pe care noi o avem în școală este generația care s-a născut și a crescut cu tabletă. Ca urmare, nu avem cum să ne gândim că, prin folosirea tabletei de la vârste foarte fragede, componenta vizuală a memoriei lor este mult mai dezvoltată în dauna celorlalte componente, și atunci când îl aduc la școală trebuie să îi cresc achizițiile pe ce are deja acumulat din anii copilăriei. Și atunci ne-am propus să avem în fiecare sală de clasă o tablă inteligentă, pe catedră un laptop", a declarat Andronescu, la România TV.

Potrivit acesteia, pentru dotarea școlilor există sprijinul premierului și al miniștrilor care au legătură cu acest proiect.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3577 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8281 secunde