Andronescu: Va dura cel puțin 2-3 luni până demarăm proiectul de dotare a școlilor cu table inteligente

156
Andronescu: Va dura cel puțin 2-3 luni până demarăm proiectul de dotare a școlilor cu table inteligente - 646x404-1549372070.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a declarat marți că va dura cel puțin 2-3 luni până va începe proiectul de dotare a școlilor cu table inteligente și a copiilor cu tablete.

"Am scris fișele pentru proiecte, unul sau două, să vedem cum o să ne accepte, un proiect pe o valoare foarte mare, trebuie să mergem la Comisia Europeană să ne aprobe. Probabil că va dura până când demarăm proiectul. Din informațiile pe care le am, este vorba de cel puțin două-trei luni", a spus Andronescu, care a participat la lansarea unui studiu realizat de organizația Salvați Copiii pe tema utilizării internetului de către copii.

Ea a menționat că a cerut 400 de milioane de euro pentru table și tablete.

"Noi avem prevăzute pentru toate școlile, pentru toți copiii din gimnaziu și din liceu, dar rugămintea mea e să avem răbdare, nu se pot toate deodată, pentru că nici nu cred că găsim un producător care să cuprindă 90.000 de table inteligente, câte clase avem, și un număr important de copii (...), toți copiii din gimnaziu și liceu, probabil 1,5 - 1,7 milioane de copii", a explicat ministrul.


sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4015 secunde