Anaid Tavitian: "Hrisovul primit este un îndemn ca să-mi continui proiectele publicistice"

849
Anaid Tavitian:

Articole de la același autor

Fostul secretar literar al Teatrului de Stat din Constanța, Anaid Tavitian, a primit, de curând, un hrisov de apreciere și binecuvântare arhierească din partea Eparhiei Armene din România. 


"Faceți parte dintre cei care ne-au adus mândria de a fi armeni, ne-au dat bucuria de a putea simți și trăi clipe de fericire văzând strădania dumneavoastră pentru păstrarea și deșteptarea gândurilor spre o viață nouă, luminată de farmecul de netăgăduit al tainicei lumi a teatrului. Slujiți această lume de mai bine de trei decenii, cu dăruire, profesionalism, cu o pasiune neascunsă, aportul dumneavoastră la afirmarea reușitelor teatrului constănțean fiind de netăgăduit. În semn al alesei noastre aprecieri pentru toată dăruirea și aportul adus la împlinirea proiectelor lăudabile ale armenilor din Constanța, pentru vrednicia întregii voastre lucrări, vă acordăm cu sinceră bucurie acest hrisov și ne rugăm bunului Dumnezeu pentru sănătatea voastră, dorindu-vă viață lungă și spor îmbelșugat în fapte bineplăcute Domnului", spun reprezentanții bisericii. 


Contactată de redactorii noștri, teatrologul constănțean a declarat următoarele: "Mă onorează, mă emoționează această distincție, fiind acordată în anul în care împlinesc 40 de ani trăiți cu arta teatrului în suflet. Mă onorează ca membru al Comunității armene dobrogene, comunitate cu o contribuție de seamă în istoria și civilizația românilor. Hrisovul primit este, totodată, pentru mine o încurajare, un îndemn ca să-mi continui proiectele publicistice, să fiu alături de comunitatea armeană și nu numai". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8389 secunde