Ana Maria Christiana Doană, câștigătoarea Festivalului "Glasul Speranțelor", de la Techirghiol

315
Ana Maria Christiana Doană, câștigătoarea Festivalului

Articole de la același autor

Duminică seară a coborât cortina peste cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii "Glasul Speranțelor", Techirghiol 2020. Competiția, prima de acest gen după restricțiile impuse de pandemie, a reunit 26 de copii din zece orașe.

După două zile de concurs, în care copiii au făcut spectacol cu talentul lor, juriul a desemnat câștigătorul "Galsului Speranțelor", în persoana Anei Maria Christiana Doană, în vârstă de 15 ani, din Craiova.

"Acesta fost primul festival din țară organizat după noile reguli privind distanțarea socială. Toți cei care au participat la această ediție au respectat regulile impuse de organizatori, atât în ceea ce privește purtarea măștilor cât și în ceea ce privește distanțarea socială. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, astfel încât Festivalul «Glasul Speranțelor» să se desfășoare în condiții de siguranță. Le mulțumesc și copiilor pentru participare și părinților pentru eforturile depuse pentru a ajunge la această ediție", a declarat primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8242 secunde