Amintiri despre atmosfera anilor ’90 din grădinile de vară

218
1
Amintiri despre atmosfera anilor ’90 din grădinile de vară - amintirijupiter-1438279592.jpg

Articole de la același autor

La Teatrul de Vară Jupiter, Grupul Vouă va vorbi despre atmosfera din grădinile de vară în anii ’90, când oamenii erau avizi după cultură și spectacole. Astfel, duminică, 2 august, începând cu ora 21.00, Grupul Vouă va prezenta publicului comedia "Școala de Agenți". 


Reprezentantul Grupului Vouă, Adrian Fetecău, povestește că lumea era doritoare să vadă spectacole de umor, venind în număr mare și umplând până la refuz grădinile de vară: "Aceste spectacole constituiau una dintre distracțiile favorite ale sejurului pe litoral. Ușor-ușor, publicul s-a îndepărtat de teatrele de vară. Șansa de a-i reapropia sunt doar spectacolele de umor de calitate". 


Grupul Vouă va veni la Teatrul de Vară Jupiter și pe 18 august și 30 august. 


Pe 3 august, începând cu ora 20.30, Gașca Zurli va prezenta spectacolul pentru micuți "Am o căsuță mică".


Comentează știrea

stelu
31 iulie 2015

> Oportunitate pentru >> oricine! Aceasta >> > oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe >> de >> > profesionisti >> > inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va >> rotunji >> > veniturile! Va >> > asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din >> prima >> > luna, in >> > ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai >> multe >> > informatii la >> > adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : DJ Otto, în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5093 secunde