"Amare Street Fest" se desfășoară sub semnul iubirii

372

Articole de la același autor

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă care se va desfășura week-end-ul acesta la Constanța "Amare Street Fest" se desfășoară sub semnul artei iubirii și reia tradiția marilor celebrări, într-o reinterpretare modernă și o nouă structură, în organizarea Asociației "Eurocult", cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Pentru cei interesați, "Amare Street Fest" va pleca sâmbătă, 9 septembrie, ora 19.30, din fața Sălii Sporturilor și va poposi, alături de toți locuitorii Tomisului, în piața ce poartă numele marelui poet, unde vor avea loc mai multe spectacole.

Apoi, duminică, 10 septembrie, toți locuitorii Cetății sunt așteptați, începând cu ora 16.00, tot în Piața Ovidiu, pentru un sfârșit de săptămână spectaculos.

Organizatorii Teatrului de Stradă, Asociația "Eurocult" invită, astfel, publicul la o serie de concerte, alături de trupele de artiști internaționali invitați: Sbandieratori dei Rioni di Cori (Italia), Saurus (Olanda), Mirror Familly (Slovacia), Roo’d (Marea Britanie), Firewinds (România), Harlequins (Slovacia), Blade Strings (România), Fish Drummers (Slovacia), Violoncellissimo (România) și mulți alții.

"Ca urmare, sezonul cultural 2017 de la Constanța se închide în cel mai spectaculos mod, cu un festival de teatru de stradă care revitalizează tradiția și, de ce nu, o poate continua, căci dacă Marile Dionisii sunt prezente pe parcursul întregii istorii a vechii Elade, AMARE STREET FEST poate deveni o marcă definitorie a istoriei prezentului", au subliniat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 August 2017
Stire din Cultură-Educație : Seară de jazz  pentru constănțeni
Pagina a fost generata in 0.6579 secunde