"Amanta de la prânz", pe scena Grădinii de Vară Saturn

151

Articole de la același autor

Grădina de Vară Saturn găzduiește joi, 25 iunie, de la ora 20.00, spectacolul "Amanta de la prânz", o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică, spun organizatorii.

Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.

Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan lucrurile importante dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.

Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. Din distribuție fac parte: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan Răduță. Muzica îi aparține lui Daniel Simion, iar concepția artistică lui Bogdan Gagu. Spectacolul se va desfășura în condițiile impuse de lege, privind distanțarea și protecția sanitară, așa că numărul de spectatori va fi limitat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5153 secunde