Alternative la telecomandă

300

Articole de la același autor

Teatrul de Stat
"Să ne răzbunăm, iubito!", de Georges Feydeau, în regia și adaptarea Feliciei Dalu și scenografia lui Mihai Pastramagiu, este programat pentru sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19. Distribuția: Maria Lupu, Mihai Sorin Vasilescu, Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu / Laura Iordan, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu, Cosmin Mihale.
Duminică, 27 noiembrie, de la ora 19, se joacă "Luna de miere" a lui Gabriel Barylli, în regia, traducerea, adaptarea și ilustrația muzicală semnate Daniel Felsner. Decorul și costumele: Rodica Arghir. Distribuția: Georgiana Mazilescu, Luiza Toma, Dana Dumitrescu.

Casa de cultură a sindicatelor din Constanța
Astă-seară, de la ora 19, Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scena Casei de cultură din Constanța cu apreciatul spectacol "Străini în noapte", în regia lui Radu Beligan, jucat în numeroase reprezentații la malul mării.
Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.
Prețul biletelor este de 50 și 60 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5261 secunde