Alice apare în ţara oglinzilor, într-o lume distorsionată

210
Vineri, 22 ianuarie, de la ora 18.00, sunteți așteptați, din nou, pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluţul de mare”. Aici, veţi fi introduşi în fantastica lume a lui Alice în ţara oglinzilor, unde fetița în vârstă de şapte ani și jumătate, blândă, plină de imaginație, extrem de curioasă și ambițioasă descoperă o lume în care totul este diferit.

Spectacolul este recomandat copiilor în vârstă de peste zece ani și durează 75 minute. Regia artistică, scenariul și coregrafia îi aparţin lui Ștefan Lupu, scenografia poartă semnătura Andei Pop, iar ilustrația muzicală este semnată de Ștefan Lupu.

Din distribuție fac parte: Denisa Iova, Arina Cojocaru, Florina Stănculeț, Andrei Stroescu, Grațian Prisăcariu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Alexandra Armașu şi Amalia Rusescu.

Cu această ocazie, micii spectatori vor pătrunde, prin intermediul oglinzilor, într-o lume distorsionată, cu personaje fantastice și bizare, precum florile vii din grădină, insectele și animalele care vorbesc sau haioșii Hopa, Țopa și Ouț Piticuț. „Alice este o fetiță blândă, deloc egoistă și cu multă imaginație, iar tabla de șah, cu cele opt câmpuri ale sale, reprezintă modalitatea prin care micuța curioasă pășește spre viitor. La început, nu înțelege regulile jocului și se comportă ca un pion, dar în ea arde dorința de a deveni regină. Micuții îi vor întâlni pe tabla de șah și pe cele două regine, cea Albă și cea Neagră, pe Regele Alb și pe Regele Negru, precum și pe Cavalerul Alb și pe Cavalerul Negru, totul pe fondul unei muzici mixate cu măiestrie și al unui limbaj corporal aparte”, au precizat reprezentanţii instituţiei de cultură.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2609 secunde