Alexandru Arșinel: Îl rog pe Dumnezeu să se oprească, pentru că nu mai rezistăm

594
Alexandru Arșinel: Îl rog pe Dumnezeu să se oprească, pentru că nu mai rezistăm - arsinel465x390-1511767474.jpg

Articole recomandate

Alexandru Arșinel primește o nouă veste cumplită, la doar câteva zile de la decesul Stelei Popescu: Cristina Stamate, o altă stea a teatrului de revistă, a încetat din viață.

"O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea. De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai joc, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi", a spus Alexandru Arșinel la Antena 3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Încă un actor s-a înscris în UNPR
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Monden : Alexandru Arșinel, internat din nou în spital
Pagina a fost generata in 1.0613 secunde