Alegeri la Universitatea "Ovidius" și la UMC. Cine vrea în "fotoliile puterii"

641
1
Alegeri la Universitatea

Articole de la același autor

După ce, săptămâna trecută, au fost aleși din primul tur noii membri ai Senatului Universității "Ovidius", potrivit calendarului, astăzi se vor alege președintele și vicepreședintele acestui for decizional.

Alegerile vor avea loc cu ocazia ședinței extraordinare a Senatului, la care vor participa cei 72 de membri, din care 54 cadre didactice și 18 studenți.

Mâine, se depun candidaturile pentru cea mai importantă funcție din această universitate, respectiv cea de rector. Cadrele didactice vor mai fi chemate la urne pe 25 martie, când va avea loc primul tur de alegeri pentru stabilirea rectorului, urmând ca al doilea tur de scrutin să se desfășoare pe 28 martie.

La Biroul electoral central al Universității "Ovidius" din Constanța s-au înregistrat candidaturile pentru funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte al Senatului. Pentru funcția de pre-ședinte, și-a depus candidatura prof. univ. dr. Ion Botescu, de la Facultatea de Științe Economice, iar pentru funcția de vicepreședinte, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, de la Facultatea de Medicină.

Reamintim că, la această oră, președinte al Senatului este prof. univ. dr. Ioan Botescu. Acesta a declarat, pentru "Cuget Liber", că își dorește să rămână în continuare pe funcție, acum doi ani el fiind votat în unanimitate

v v v

Tot astăzi, sunt programate alegerile și în Senatul Universității Maritime din Constanța. 

Comentează știrea

cetatean
8 martie 2016
curiozitate

Ce partide sunt in spatele candidatilor la fotoliile puterii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4517 secunde