Aleea Celebrităților din Capitală are, de astăzi, două noi stele

454
Cei care au primit astăzi câte o stea pe Walk of Fame în piața Timpului din București sunt actorii Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani. În mai bine de cinci decenii de carieră, cei doi actori au interpretat peste 100 de roluri.
Varianta românească a celebrului "Walk of Fame" a debutat în ianuarie 2011, găzduind până în prezent stelele a șapte personalități marcante din lumea teatrului și filmului: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Amza Pellea, Tamara Buciuceanu-Botez și regizorul Alexandru Tocilescu.
În cadrul evenimentului de astăzi, stelele au fost dezvelite în prezența Primarului General al Municipiului București, Sorin Oprescu, care a înmânat celor doi actori câte o plachetă a orașului București pentru meritele lor deosebite pe scena teatrului, informează HotNews.ro.
"Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viață, permanent tonici, radianți, ce depășesc luminile scenei și ale ecranului în orice împrejurări. Ei au reușit, prin prezența lor plină de farmec și de căldură, să transmită energii pozitive, contagioase de viață și bucurie. Stelele de pe Aleea Celebrităților sunt în semn de gratitudine pentru că ne-au oferit asemenea trăiri în toți acești ani de activitate. Le mulțumesc pentru dăruirea lor și pentru prietenia de care au dat dovadă atunci când au acceptat ca stelele lor să stralucească în același timp", a declarat George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2241 secunde