"Albă ca Zăpada" pornește într-o nouă aventură

126

Articole de la același autor

Copiii cu vârsta cuprinsă între patru și 12 ani sunt așteptați, mâine, începând cu ora 10.00, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la o nouă întâlnire cu "Albă ca Zăpada".

Spectacolul este o adaptare după "Frații Grimm" și este regizat de Bogdan Drăgulescu. Scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu, iar muzica, de Liviu Prossi.

Spectacolul "Albă ca zăpada" este o adaptare modernă, ușor parodică. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii. Mai mult decât atât, "Albă ca zăpada" este o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat.

"Albă ca Zăpada" este un renumit personaj folcloric de basm popular. Se spune că această fetiță s-a născut ca răspuns la dorința mamei ei de a avea o fetiță frumoasă, fiind descrisă în raport cu standardele vremii: fața albă ca laptele, buzele roșii ca sângele, iar părul negru ca abanosul.

Versiunea teatrală prezintă binecunoscutele elemente, precum oglinda fermecată, mărul otrăvit, prințul, sicriul de sticlă și cei șapte pitici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6287 secunde