€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

"Albă ca Zăpada", o combinație magică între oameni și păpuși Spectacolul

Ştire online publicată Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
„Albă ca Zăpada”, după „Frații Grimm”, în regia lui Bogdan Drăgulescu, se va juca, din nou, duminică, 18 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, pe scena Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”. Scenografia poartă semnătura Danielei Drăgulescu, iar muzica îi aparține lui Liviu Prossi.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Alina Manțu, Daniela Manolache și Ionuț Comănici. Piesa este destinată copiiilor cu vârsta cuprinsă între patru și 12 ani și durează 55 minute. Potrivit reprezentanților instituției de cultură, spectacolul „Albă ca Zăpada” este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii. Mai mult decât atât, „Albă ca zăpada” este o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor feeric și inspirat.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7168 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6159 secunde