"Aladdin" își duce spectatorii în Peștera Minunilor

312

Articole de la același autor

În acest week-end, "Aladdin" vine să vă farmece și să vă îndeplinească cele mai arzătoare dorințe. Unde? La Cinema City Tomis Mall, unde îi puteți revedea pe îndrăgiții actori Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud, Marwan Kenzari. 




Ca și predecesorul său, "Aladdin" se inspiră din "Aladdin și lampa fermecată", o poveste din "O mie și una de nopți". Realizatorii peliculei spun, însă, că spre deosebire de predecesorul său, actualul "Aladdin" nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea este următoarea: Aladdin este o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. 
Chiar inocența lui este motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care este îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul.
După aventurile lui Aladdin, puteți viziona un alt film, "Amanda". Timp de aproape două ore, veți asista la viața boemă a tânărului David (Vincent Lacoste), care duce o viață boemă în Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimbă brusc în momentul în care sora lui moare într-un atentat terorist, iar David o ia în grijă pe Amanda, nepoata sa de șapte ani. Lăsând în urmă tragicul eveniment, cei doi construiesc o relație luminoasă, plină de tandrețe, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.


"Strugurii speranței", în schimb, este un film care combină comedia cu drama și care ne spune povestea unui tânăr învățător din Hamburg, care ajunge să profeseze într-un sat din România, departe de civilizație. Aici, el se confruntă cu neîncrederea și disperarea locuitorilor de origine turcă, însă, până la urmă, reușește să le schimbe acestora viața și să le redea speranța.
După acest sfârșit de săptămână, săptămâna viitoare vă puteți reîntâlni cu "Godzilla II Regele monștrilor". Acest film aduce laolaltă acțiunea, aventurile și bagă spaima-n spectatori. De ce? Pentru că, timp de 131 minute, Godzilla se află într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. 


Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice "Monarch", în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii? 
Acest lucru îl veți afla dumneavoastră, mergând la cinematograf.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5147 secunde