Al 33-lea președinte american

454
2
Al 33-lea președinte american - truman-1318606025.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 19 octombrie, începând cu ora 11.30, Centrul American Corner Constanța, din Campusul Universității "Ovidius", propune celor interesați de istoria Sta-telor Unite ale Americii o activitate cu tema "Harry S. Truman - the 33rd President of the United States".
Moderatorul acțiunii, Adelina Vartolomei, doctorand în cadrul Facultății de Litere, va oferi participanților mai multe informații despre fostul președinte american. Discuțiile pe tema istorică vor fi urmate de vizionarea filmului documentar "Happenstance" din colecția "The American President".
Oaspeții acestei acțiuni sunt elevii de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța, însoțiți de profesor limba engleza Valerica Vișan.

Comentează știrea

Exclusivist
15 octombrie 2011
Harry Truman

Mai exact, unde are loc prezentarea? In sediul nou la Universitatii Constanta, cel de pe malul lacului? sau... La fel, indicatii mai exacte despre locatia salilor de prezentare... sa nu bantuie lumea prin campus incercand sa gaseasca... Cu stima, respect si consideraitune, .:.

Redacția
15 octombrie 2011
pentru Exclusivist

American Corner se află la etajul II al vechii clădiri de pe Aleea Universității nr.1. Acolo va avea loc și evenimentul.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ovidius Next Top Model
Pagina a fost generata in 1.2445 secunde