Ajutor pentru familiile nevoiașe din partea prichindeilor

151
Ajutor pentru familiile nevoiașe din partea prichindeilor - ajutorfamiliinevoiase-1428507123.jpg

Articole de la același autor

Școala gimnazială nr.1 Poarta Albă, împreună cu Școala gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu", a participat, cu ocazia sărbătorilor pascale, la o campanie de ajutorare a familiilor nevoiașe, denumită sugestiv "Fapte bune pentru suflete triste". Cadrele didactice, împreună cu copiii de toate vârstele ale celor două școli gimnaziale, au adus hăinuțe, alimente, rechizite și jucării. Învățați de dascălii lor, cei mici au aflat că este bine să rupă din ceea ce au pentru a-i ajuta pe cei defavorizați.

"Gestul de absolută împlinire sufletească este acela de a dărui, indiferent dacă vorbim de lucruri materiale sau spirituale. Elevii trebuie să învețe să dăruiască, să se implice în acțiuni umanitare și de voluntariat", a precizat prof. Florentina Mangri, directorul Școlii gimnaziale nr. 1 Poarta Albă.

De asemenea, copiii Școlii nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" au reușit, împreună cu cadrele didactice, să aducă zâmbete pe chipurile familiilor mai sărace.

"I-am îndemnat pe elevi să sprijine aceste acțiuni umanitare. Sunt multe familii care au nevoie de sprijin și este binevenit dacă putem da o mână de ajutor, să putem oferi câte puțin din ceea ce avem", a explicat directorul școlii nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu", prof. înv. primar Daniela Elisei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde