"Ajută-mă să nu dispar". Lansare de carte, la Centrul "Jean Constantin"

306

Articole de la același autor

Scriitoarea Petronela Rotar își lansează sâmbătă, 30 noiembrie, la Constanța, o nouă carte. Evenimentul va avea loc, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".

Lucrarea intitulată "Ajută-mă să nu dispar" abordează o problematică dificilă, extrem de controversată și anume relațiile extraconjugale. Deși un roman trist descrie, în mare parte, relațiile eșuate ale personajelor, îndeosebi ale personajului Mira, o femeie puternică, cu o existență chinuită până la refuz, povestea ne transmite totuși un mesaj pozitiv și anume că iubirea chiar și temporară, salvează, resuscitează și ne ajută să ne descoperim și să ajungem la un echilibru la care singuri nu am avea acces în aceeași măsură.

"Ai zice că te obiș-nuiești după a doua, treia, cincea, șaptea carte, dar nu, nu te obișnuiești. Mereu cea mai recentă ți se pare cea mai importantă, cea mai grea, cea mai fragilă. Întâmplător sau nu, pentru mine chiar a fost cartea cel mai greu de scris, care a avut cereri speciale, ca o vedetă năzuroasă, căreia i-a luat cinci ani încheiați să se scrie", a declarat autoarea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2019
Stire din Social : Lansare de carte la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3961 secunde