Ai luat Bacul? Mergi la festivalul Neversea cu bilet mai ieftin

280
Ai luat Bacul? Mergi la festivalul Neversea cu bilet mai ieftin - ailuatbacul-1595006856.jpg

Articole de la același autor

Absolvenții de liceu care au luat Bacul anul acesta au șansa de a prinde un bilet la reducere, la festivalul Neversea.

Organizatorii festivalului de pe plaja Modern le propun tuturor celor care au promovat examenul de Bacalaureat posibilitatea de a cumpăra abonamente Anytime pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro. Prețul unui abonament Anytime la festivalul Neversea, cu voucherul aplicat, va fi de 116 euro + taxe, din prețul final de 136 euro + taxe. Aceste abonamente le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului Neversea, la alegere.

Campania este valabilă de vineri, 17 iulie, până pe data de 15 septembrie. Pentru a lua parte la această campanie, toți absolvenții trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com, iar apoi vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziționa abonamentele Anytime.

Astfel, campania este disponibilă pentru absolvenții care s-au înscris și au luat Bacalaureatul, dar nu cu nota 10. Totuși, cei care au luat 10 la Bac vor primi un abonament gratuit la oricare din cele trei ediții următoare Neversea.

Reamintim că, anul acesta, festivalul a fost anulat din cauza pandemiei cu noul coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5898 secunde