Agenda culturală de week-end

146
Agenda culturală de week-end - agendaculturala-1427479010.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" îi invită pe constănțeni, sâmbătă, 28 martie, de la ora 19, la "Traviata", pe muzica lui Giuseppe Verdi. 


Teatrul de Stat Constanța îi invită pe constănțeni, tot sâmbătă, 28 martie, de la ora 19.00, la "Visul unei nopți de vară", de William Shakespeare. Regia și ilustrația muzicală a spectacolului sunt semnate Marcel Țop. Duminică, 29 martie, 2015, de la ora 19, constănțenii pot viziona piesa "Scaiul", de Georges Feydeau. Regia, traducerea și adaptarea sunt semnate de Ion Lucian. 


Sâmbătă, 28 martie, de la ora 21, la Club Doors, iubitorii de muzică rock sunt invitați să-l urmărească pe solistul și actorul profesionist, Joseph Le Jackson. Actorul performează ca imperso-nator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani.


Tot sâmbătă, 28 martie, de la ora 12.00, la Casa de Cultură Năvodari, va fi pusă în scenă piesa "Ce-a mai rămas din noi", o poveste de dragoste în vreme de război încărcată cu fericire, speranță și durere. Spectacolul va fi  pus în scenă de Trupa de Teatru a Consiliului Școlar al elevilor din Hârșova. 


Duminică, 29 martie, de la orele 11 și 12.30, părinții și copiii sunt invitați la "Frumoasa și Bestia", la Teatrul de copii și tineret "Căluțul de Mare". Spectacolul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5239 secunde