Agendă culturală de week-end

282

Articole de la același autor

Muzeul Marinei Române

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 11, la Muzeul Marinei Române, în sala de conferințe "Clio", va avea loc lansarea volumului memorialistic "Amintiri, amintiri… Despre Hidrografia Românească".

Documente, studii și mărturisiri", semnat de colonel (r) Virgiliu Moroianu, cunoscut personaj în lumea hidrografiei românești.

Casa de Cultură

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, constănțenii pot viziona una dintre cele mai frumoase reprezentații de balet din repertoriul celebrului Piotr Ilici Ceaikovski - "Spărgătorul de nuci".

Teatrul de Stat

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19, Teatrul de Stat a programat "(pe)Trecerea Sufletelor", de Dimitrie Dinev, în traducerea lui Dan Stoica.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19, odată cu punerea în scenă a piesei "Să ne răzbunăm, iubito!" de Georges Feydeau. Regia și adaptarea piesei sunt realizate de Felicia Dalu, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Teatrul "Oleg Danovski"

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19, Concertul de ansam-bluri și coruri celebre din opere și operete îl va avea ca dirijor pe Gheorghe Stanciu.

Va acompania corul și orchestra teatrului, maestrul de cor Adrian Stanache. Concertul va cuprinde pagini celebre din creația compozitorilor Mozart, Donizetti, Lehar, J. Strauss, Verdi, Puccini, Bizet. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  de teatru  cu scop nobil
Joi, 15 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cum vă place", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 1.2626 secunde