Aflaţi cum este „Jocul de-a adevărul”, la Casa de Cultură Constanţa

335
Aflaţi cum este „Jocul de-a adevărul”, la Casa de Cultură Constanţa - jocul-1629304941.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii sunt invitaţi în data de 1 septembrie, începând cu ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la spectacolul „Jocul de-a adevărul”, din distribuţia căruia fac parte Medeea Marinescu şi Marius Manole, Alexandru Nedelcu şi Lia Bugnar, care semnează şi regia piesei.

Într-un parc de distracţii, un bărbat şi o femeie care nu se cunosc sunt forţaţi de împrejurări să petreacă o oră împreună într-o „cameră a surprizelor”. Camera îşi merită pe deplin numele, surprizele vor veni una după alta, într-un bulgăre ce se va transforma într-o avalanşă, riscând să le distrugă vieţile amândurora. Dar, pentru că autoarea Lia bugnar îşi iubeşte personajele şi le oferă şansa happy end-ului de câte ori este posibil, veţi urmări o comedie în care o ieşire nevinovată duminica într-un parc de distracţii îi aduce pe protagonişti în situaţia de a se vedea aşa cum sunt de fapt şi de a recunoaşte asta.

Prăpastia dintre ce par oamenii şi ce sunt în realitate, dintre ce spun şi ce gândesc este o temă care se regăseşte deseori în spectacolele Liei Bugnar, autoarea găsind în acest dezacord o continuă sursă de umor pe de o parte şi studiu psihologic pe de alta. Altfel spus, „Jocul de-a adevărul” este o comedie romantică, în care tristeţea şi zâmbetul se împletesc în cel mai delicat şi firesc mod cu putinţă. (M.Ş.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5326 secunde