Află "Cum se duce totul dracu’"… ca spectator

Marţi, 08 Noiembrie 2016, 18:29
257
Harlequin Mamaia prezintă mâine, de la ora 21, un spectacol plin de umor, recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei - pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! "Cum se duce totul dracu’".

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu.

Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul "Cum se duce totul dracu’" îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul a fost creat integral de cei doi protagoniști - Ioana Chelmuș și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Un spectacol care binedispune și care totodată confruntă. Te pune pe gânduri, te provoacă să reflectezi asupra relației tale prezente sau trecute și să-ți dorești o dragoste eternă, fără defecte, fără lupte.

Preț bilet: 35 lei. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde