Adrian Doxan, omul care a iubit fără margini copiii!

291
Adrian Doxan, omul care a iubit fără margini copiii! - adriandoxan-1522597352.jpg

Articole de la același autor

"În ultimele conversații pe care le-am purtat cu dânsul, mi-a povestit ca unul dintre regretele dânsului este acela de a nu fi avut copii. Îi plăceau nespus copiii, mai ales pe cei mai micuți. Avea o blândețe aparte cand stătea alături de ei la pian, îi dojenea, le vorbea cu calm, ba chiar glumeau împreună! Poate că de aceea Cel de Sus i-a hărăzit talent spre a scrie mai cu seamă pentru copii  atât literatură, cât și piese muzicale. Cea mai cunoscută, îndrăgită si mai cântată piesa fiind "Arlequinul".
În anul 2012 a avut loc pe scena Colegiului Național de Arte "Regina Maria" premiera baletului "Albăstrica" o poveste minunată spusă pe muzică și dansată cu măiestrie de elevii de atunci ai colegiului, sub îndrumarea Deliei Boeru, cea care a semnat coregrafia.


Însă proiectul său de suflet peste care, din păcate, se va  așterne acum cortina, a fost Festivalul Concurs "Steluțele Mării". Sute de copii talentați, acum adulți, poate chiar părinți la rândul lor, au trăit emoțiile aparitiilor pe scenă. S-a straduit an de an să mențină acest festival mai bine de 20 ani.
Noi, toti cei care l-am cunoscut si l-am apreciat, aducem astăzi un ultim omagiu celui ce a fost profesor, compozitor, coleg si prieten drag Adrian Doxan. Si cum nimic in viata nu este întâmplător, Adrian Doxan a cântat ultimul acord al vieții in Ziua Internationala dedicată pianului, dar mai ales pianistilor" a declarat Roxana Băluță, profesor de canto la CNA "Regina Maria".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Marius Bațu revine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7997 secunde