Admiterea la SNSPA nu se modifică

797
Admiterea la SNSPA nu se modifică - snspa13702900-1334143489.jpg

Articole recomandate

Admiterea pentru 2012-2013 la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București va fi pe bază de concurs cu examen scris, la fel ca în anii precedenți, a anunțat, miercuri, rectorul instituției, Remus Pricopie.

"Practic, va fi așa cum am făcut până acum la toate programele noastre de studii, pentru noi nefiind o noutate schimbarea legislației privind admiterea. (...) Sunt diferite probele, dar la toate facultățile vorbim despre examen scris. La unele facultăți, acesta va fi în forma clasică a subiectelor redactate și extrase în ziua respectivă, iar la altele va fi examen de tip grilă", a explicat rectorul SNSPA.

În privința admiterii la masterat, Pricopie a precizat că la SNSPA există 365 de masterate, iar fiecare dintre acestea are un program de admitere diferit, de la interviu și o aplicație pe care o prezintă candidatul, la examenul scris.

În legătură cu examenul de licență, rectorul SNSPA a precizat că, până în anii trecuți, o parte dintre facultăți au avut examen care a constat în susținerea lucrării de licență. "Din acest an, am introdus și examenul scris. Unul dintre motivele pentru am menținut tot timpul examenul de admitere a fost acela că, din analizele pe care le-am făcut, a reieșit că studenții apreciază acest tip de admitere. Pentru ei, acest examen de admitere este o dovadă a calității", a subliniat Remus Pricopie.

Citește mai departe…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0157 secunde