Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior din România

269

Articole recomandate

3 programe de Licență și 4 programe de Masterat fac parte din oferta educațională pentru anul 2020 - 2021 a Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret

Până la data de 30 septembrie 2020, are loc la Universitatea Spiru Haret, cu respectarea restricțiilor instituite de autoritățile competente, admiterea online pentru studiile de Licență și Masterat.

La Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice de la Constanța de la Universitatea Spiru Haret, programele de studii organizate pentru anul 2020 - 2021 sunt la Licență: Management, Management cu predare în limba engleză, Drept, iar la Masterat: Științe Penale, Management Organizațional și Antreprenoriat, Management Organizațional și Antreprenoriat cu predare în limba engleză, Contabilitate, Expertiză și Audit. Toate aceste programe au un grad sporit de relevanță practică, rezultat dintr-o intensă colaborare între reprezentanții facultății și angajatori din județul Constanța.

Viitorii studenți ai Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța își pot manifesta interesul de a deveni studenții facultății accesând pagina online a facultății https://sjse-ct.spiruharet.ro/, secțiunea Admitere și completând informațiile privind datele de contact. În timp foarte scurt, vor fi contactați de personalul facultății care îi va consilia și îi va îndruma pe parcursul întregului proces de înscriere la facultate. Toate documentele vor fi trimise în format electronic la secretariatul facultății, la adresa de e-mail [email protected]. Copiile scanate care trebuie depuse la dosar, în format online, sunt diploma de Bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta sau adeverință eliberată de liceu, pentru candidații care au promovat examenul de Bacalaureat în anul curent, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), adeverință medicală tip, buletinul/cartea de identitate care să cuprindă codul numeric personal, dovada plății taxei de admitere în valoare de 130 de lei sau dovada încadrării în una dintre categoriile scutite de la plata taxei, fișă chestionar, completată și semnată.

O bună comunicare între studenți și profesori

Indiferent de programele de studii la care sunt înscriși, studenții facultății sunt încântați de buna colaborare și de comunicarea pe care o au cu cadrele didactice. În cadrul facultății se promovează o relație de parteneriat atât între studenți și cadre didactice, cât și între studenți și managementul facultății, iar această mentalitate se manifestă zi de zi în cadrul activităților derulate în facultate. Ca o consecință, studenții facultății sunt încântați de modalitatea de susținere a examenelor, aceștia nefiind verificați referitor la volumul de informații pe care l-au acumulat, ci referitor la modul în care reușesc să utilizeze informațiile oferite de cadrele didactice. Astfel, majoritatea examenelor se derulează pe bază de studii de caz, elaborare de proiecte care se desfășoară pe parcursul întregului semestru și pe care studenții le realizează ca studiu individual și sub coordonarea cadrelor didactice, ulterior încărcând aceste materiale în platforma educațională Blackboard.

Universitatea Spiru Haret folosește platforma Blackboard încă din 2006, liderul indiscutabil în domeniul E-learning dezvoltată de cea mai puternică instituție mondială, în domeniul serviciilor și tehnologiei educaționale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali. În acești ani, aproape 100.000 de utilizatori au accesat peste 10.000 de cursuri publicate de către cadrele didactice ale universității.

"Doresc să subliniez că un învățământ de calitate online nu înseamnă comunicarea prin e-mail, ci o platformă educațională pe care cadrul didactic o utilizează pentru a îndruma studentul de-a lungul procesului de studiu. Astfel, este deja o obișnuință pentru studenții facultății noastre să aibă un spațiu virtual al lor, unde, de pe orice dispozitiv conectat la Internet, să acceseze toate cursurile, să parcurgă teste de autoevaluare, să își încarce referate, teme sau alte materiale solicitate de cadrele didactice, să își susțină examenele și să își verifice situația notelor, comunicând cu cadrele didactice și colaborând cu colegii lor. Prin intermediul platformei Blackboard, studenții noștri beneficiază de avantajele pe care tehnologia modernă ni le oferă, asigurând desfășurarea neîntreruptă a procesului educațional și în condițiile în care cadrele didactice și studenții nu au posibilitatea să se întâlnească în mod direct", declară prof. univ. dr. Mihnea Claudiu Drumea, decanul Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret.



În contact cu piața muncii


În cadrul facultății se organizează, cu regularitate, diverse evenimente ce presupun prezența reprezentanților mediului de afaceri din Constanța, cursuri practice susținute prin colaborarea între cadrele didactice și reprezentanți ai pieței muncii, interviuri simulate de angajare în cadrul cărora studenții au oportunitatea de a afla despre așteptările pe care le au angajatorii de la viitorii angajați și chiar de a-și găsi un loc de muncă. Totodată, facultatea are încheiate parteneriate cu instituții reprezentative din Constanța pentru colaborarea în vederea formulării de propuneri de perfecționare a curriculumului universitar în spiritul adaptării la cerințele pieței muncii.

Pentru detalii despre toate programele de Licență și Masterat de la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret puteți accesa https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta sau https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/constanta.

Te așteptăm să fii student la USH de la 1 octombrie 2020!

Universitatea Spiru Haret



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.376 secunde