Admitere 2021 la cea mai mare instituţie de învăţământ superior din România

212
Admitere 2021 la cea mai mare instituţie de învăţământ superior din România - spiruharet-1629365118.jpg

Articole recomandate

- 3 programe de Licență și 4 programe de Masterat fac parte din oferta educațională pentru anul universitar următor la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret

Până la data de 30 septembrie 2021, are loc la Universitatea Spiru Haret, cu respectarea restricțiilor instituite de autoritățile competente, Admiterea pentru studiile de Licență și Masterat pentru anul universitar 2021 - 2022.

La Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice de la Constanța de la Universitatea Spiru Haret, programele de studii de Licență organizate pentru anul 2021 - 2022 sunt: Management, Management cu predare în limba engleză și Drept. Toate aceste programe au un grad sporit de relevanță practică, rezultat dintr-o intensă colaborare între reprezentanții facultății și angajatori din județul Constanța.

Viitorii studenți ai Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța își pot manifesta interesul de a deveni studenții facultății accesând pagina on-line a facultății https://sjse-ct.spiruharet.ro/, secțiunea Admitere și completând informațiile privind datele de contact. În timp foarte scurt vor fi contactați de personalul facultății care îi va consilia și îi va îndruma pe parcursul întregului proces de înscriere la facultate. Toate documentele pot fi trimise în format electronic la secretariatul facultății, la adresa de e-mail [email protected] sau pot fi depuse în original la sediul facultății din str. Unirii nr. 32-34, Constanța.

Valoarea taxei de admitere este în valoare de 150 de lei, iar taxa educaţională se poate plăti în patru rate pe parcursul anului universitar.

Indiferent de programele de studii la care sunt înscriși, studenții facultății sunt încântați de buna colaborare și de comunicarea pe care o au cu cadrele didactice.

XXX

Universitatea Spiru Haret folosește platforma Blackboard încă din 2006, liderul indiscutabil în domeniul E-learning dezvoltată de cea mai puternică instituție mondială, în domeniul serviciilor și tehnologiei educaționale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

„Cu mult timp înainte ca situația pandemică actuală să o impună, Universitatea Spiru Haret folosea tehnologia informațională pentru a ridica calitatea procesului educaţional la cele mai înalte cote. Astfel, încă din 2006, cadrele didactice și studenții facultății au avut acces la platforma e-Learning Blackboard, care le-a permis abordarea actului educaţional la un alt nivel.

Cadrele didactice au avut posibilitatea să coordoneze în permanență procesul de învățare al studenților, iar aceștia au avut acces la materialele didactice, la o comunicare eficientă și rapidă cu cadrele didactice, la susținerea examenelor într-o manieră obiectivă și la o verificare a situației școlare în timp real”, declară conf. univ. dr. Octav Neguriță, decanul Faculății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret.

Te așteptăm să fii student la USH de la 1 octombrie 2021!

De 30 de ani învățăm împreună!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2598 secunde