ADMITERE 2017. Târg de oferte educaționale la Universitatea "Ovidius"

Ştire online publicată Joi, 11 Mai 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Sâmbătă, la centrul comercial Vivo, Universitatea „Ovidius” din Constanța își prezintă oferta educațională pentru admiterea 2017. 


Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și se desfășoară între orele 10.00 și 22.00.


Liceenii interesați de oferta educațională a Universității „Ovidius” sunt așteptați la standurile celor 16 facultăți. Astfel, vor putea afla toate informațiile legate de cele două sesiuni de admitere, sesiunea iulie și sesiunea septembrie 2017. 


La fiecare stand, vor fi întâmpinați de către studenți și profesori care le vor prezenta specializările, corpul profesoral și dotările de care dispun facultățile. Totodată, vor fi expuse oportunitățile pe piața muncii, rezultatele obținute de către absolvenți și perspectivele carierei. 


Detalii privind admiterea 2017 pot fi găsite accesând site-ul: http://admitere.univ-ovidius.ro/ 




Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8483 secunde