€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Ada Milea cântă în clubul „Doors” din Constanța

Ştire online publicată Marţi, 05 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Dacă este marți, 5 martie, atunci sunteți așteptați cu mic, cu mare, la clubul „Doors” din Constanța, începând cu ora 19.00. În această seară, aici va concerta Ada Milea, alături de care se vor afla Anca Hanu, Cristi Rigman și Radu Dogaru, cu prilejul savurosului Concert în 4. 


Ada Milea este o poetă cunoscută, care s-a apucat de muzică și de teatru încă din primii ani de liceu. Așa că, în timp ce părinții săi sperau că o vor face medic, bunicii o încurajau să cânte și se asigurau că nepoata lor are o . Atunci, în adolescență, ea, împreună cu o colegă, scria versuri despre elevi și profesori, pe care le înțelegeau numai cei care cunoșteau personajele. O melodie hard rock, al cărei început suna cam așa: „Dirigu’ intră în clasă/ Se pune cu fundul pe masă”, descria, astfel, modul în care dirigintele făcea anunțurile neplăcute. 


Peste ani, când s-a hotărât să cânte despre călătoriile lui Apolodor, pinguinul din cărțile poetului și prozatorului Gellu Naum, Milea a văzut cum „hazardul obiectiv”, pomenit deseori de autorii suprarealiști, intervine și asupra lumii ei: s-a mutat chiar în blocul unde locuia Lygia Naum, soția scriitorului, care rămăsese singură din 2001. Prețul unui bilet este 40 de lei.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7169 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8687 secunde