Acuze grave si demisii la Universitatea Ovidius

442
1
Alegerile pentru functiile de conducere la nivelul Universitatii Ovidius s-au transformat intr-un scandal, iar prima etapa, cea a alegerii membrilor la nivelul consiliului facultatii, s-a lasat cu demisii in lant si acuze grave.
Prodecanul si sefii celor doua departamente din cadrul Facultatii de istorie si stiinte politice spun ca renunta la posturile de conducere dupa ce in urma alegerilor la nivelul consiliului facultatii nu au obtinut suficiente voturi pentru a face parte din ele. Prodecanul Mariana Cojoc sustine ca in spatele acestui scrutin este un joc murdar. De asemenea au intrat oameni care vand lucrari de licenta, care vand si cumpara educatie in Romania>. Mariana Cojoc mai spune ca cei care au fost alesi au pus mana pe bugetul facultatii si ca toate tensiunile au inceput in momentul in care si-a dezvaluit apartenenta politica. .
Alaturi de prodecan si-au inregistrat demisiile si seful departamentului de istorie lect.univ.dr Adriana Catea, dar si cel de la stiinte politice, lect.univ.dr. Razvan Pantelimon. Toti trei au renuntat si la functia de membru de consiliu.
La Facultatea de Arte, reprezentantul studentilor Alexandru Nes spune ca unora dintre ei nu li s-a comunicat ora pana la care isi puteau depune dosarul, fapt care a dus la pierderea dreptului de a candida si doreste anularea alegerilor.

Comentează știrea

Felix
20 ianuarie 2012
Respect

Respect deplin pentru Doamna Profesor Mariana Cojoc. Indiferent de ce s-a intamplat ramaneti aceeasi persoana deosebita, un model prin prestanta si atitudine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.341 secunde