ACUZAȚII GRAVE: Moașa satului a vaccinat elevii unui școli din județul Constanța

504
1
ACUZAȚII GRAVE: Moașa satului a vaccinat elevii unui școli din județul Constanța - 1-1350542304.jpg

Articole de la același autor

Un nou scandal a pornit la Grupul Școlar Independența după ce unei eleve i s-a făcut rău în urma administrării unui vaccin. Până aici nu ar fi nimic neobișnuit dacă părinții fetei nu ar acuza că vaccinul i-a fost administrat de… moașa satului.

Din câte se pare, eleva de clasa a X-a a făcut febră în urma administrării vaccinului făcut în incinta școlii, iar părinții au fost nevoiți să ajungă la Urgența Spitalului Județean Constanța.

Director Monica Dragalina susține că nu se afla în liceu în ziua vaccinărilor, dar că în urma anchetei efectuate în rândul elevilor și al profesorilor a reieșit că medicul dispensarului din localitatea Independența, dr. Minodor Popescu, s-ar fi prezentat împreună cu asistenta, dar și cu moașa bănuită că ar fi administrat vaccinul fetei. "Toată lumea din școală a declarat că moașa doar a mobilizat copiii la cabinetul unde se făcea vaccinul".

Concluzia DSP

Cazul a intrat în atenția Direcției de Sănătate Publică Constanța. "O echipă de reprezentanți ai Direcției s-a deplasat ieri la grupul școlar, unde s-a investigat situația reclamată împreună cu toate cadrele didactice și medicul școlii, unde a reieșit că fapta nu s-a confirmat", a declarat Directorul adjunct al instituției, Mihaela Dinisov.





Comentează știrea

REPORTERII
18 octombrie 2012
Concurs la ANR cu castigatori anuntati

Concurs la ANR cu castigatori anuntati REPORTERII Concursul ANR dinamitat de numeroase erori In urma demiterilor si a demisiilor (demiteri mascate) s-au eliberat cateva locuri in ANR. Cei care au organizat insa au facut mai multe erori printre care aceea ca si-au tradat intentiile de a-i inlocui pe ai vostri cu ai nostri si au eliberat mai multe functii decat trebuia - functiile castigatorilor astfel ca se poate vedea deja cine va castiga. Lumea vorbeste de mai multe vizite a Bucuresti de asigurare a cate unui loc din organigrama. Mesajul ar fi pentru cei ce stiu ca nu si-au asigurat nimic:concursul nu e pentru voi .Mai bine ii lasati sa concureze singuri, nu va prezentati, ca sa-i cunoasca si publicul si nu de alta dar daca acest examen l-au luat asigurat macar sa se confrunte cu examenul de constiinta la care pana acum au picat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0411 secunde