Actorul Mihai Mălaimare, cercetat de ANI

201
2
Actorul Mihai Mălaimare, cercetat de ANI - mihaimalaimare-1362674682.jpg
Directorul Teatrului "Masca" din București, actorul Mihai Mălaimare, a fost găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI), după ce acesta ar fi ocupat, simultan, funcția de membru în cadrul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), cât și funcția de director al Teatrului "Masca".

Comentează știrea

mambo
8 martie 2013
tălâmbă

Mălaimare. Ce față de păcălici ai !. În sat la mine, prostu satului mai era numit și mălaimare. Era unu mare ,pămpălău și prost. Tu prost nu ești că ai știut să furi, dar ești borfaș că ai încălcat legea cu bună știință.

Observator
8 martie 2013
Si cine-i vinovat pentru asta?

Articol fara fond. Este o stire oarecare si nu-i face decat reclama lui Malaimare. Nu el este vinovat pentru asta! De ce a aparut aceasta veste asa de tarziu? De ce s-a validat numirea lui pe postul respectiv, daca era in conflict cu legea? Nimeni nu verifica legalitatea numirilor pe posturi bugetare foarte bine platite? Pai atunci de ce ne mai plangem ca nu avem bani la buget? Cate cazuri de felul acesta sunt "pe rol"? Asa a fost si cu Diaconu, "marele deputat PNL" care a supt la "țâța bugetului" o legislatura, fara nici o jena. Cei care i-au tinut pe aceste functii sa plateasca. Nu trebuie sa suportam noi acesti hoti!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Martie 2013
Stire din Cultură-Educație : "8 tenori de ziua ta"
Pagina a fost generata in 1.3924 secunde