Actorii din spectacolul "On the Roof" aterizează la Constanța

188
Actorii din spectacolul

Articole de la același autor

Doar câteva zile ne mai despart de renumitul spectacol "On the Roof", care va avea loc în data de 5 septembrie, pe scena Teatrului de Stat din Constanța. Artiștii, în număr de 14, vor ateriza direct de pe acoperișul Teatrului Național București și vor fi coordonați de renumitul coregraf Gigi Căciuleanu. Show-ul are loc în ultima zi a Galei Tânărului Actor "Hop".  


Precizăm că actorii "On the Roof" sunt o parte dintre concurenții care participă, anul acesta, la Gala "Hop", eveniment de tradiție al Uniunii Teatrale din România (UNITER), ajuns în 2019 la cea de-a XXII-a ediție, care se desfășoară în premieră la Constanța. Astfel, distribuția este formată din Adela Mihai, Adrian Loghin, Alexandra Oiște, Alin Potop, Andrei Atabay, Andrei Ianuș, George Olar, Ioana Beatrice Tănasă, Mara Pogângeanu, Maria Panaite, Mihai Vasilescu, Nadina Câmpianu, Nicolae Dumitru și Theodora Sandu.


"On the Roof" este un spectacol la care toată lumea este invitată și care se va juca în afara concursului, pe 5 septembrie, de la ora 19.00, înaintea festivității de decernare a premiilor. Despre spectacol, Gigi Căciuleanu spune că acesta este "invenția unei lumi de bufoni contemporani", "o poetică de geometrie spațială", "o matematică de jonglerii clovnești".
Reamintim că această ediție a Galei Tânărului Actor "Hop" se va desfășura în perioada 2-5 septembrie.


Cei 50 de concurenți vor concura pentru Premiul "Ștefan Iordache" - Marele Premiu al Galei HOP, Premiul pentru cea mai bună actriță, secțiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secțiunea individual, Premiul "Cornel Todea", pentru cea mai bună trupă de actori și Premiul "Sică Alexandrescu", premiul special al juriului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Ultima zi de concurs, la Gala "HOP"
Pagina a fost generata in 0.3965 secunde