Actorii constănțeni lucrează la o nouă piesă

325
Actorii constănțeni lucrează la o nouă piesă - actoriisursafacebook22-1584136888.jpg

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Stat Constanța spun că este nevoie și de altfel de vești în afară de pandemii și anunță că imediat ce vom scăpa de noul coronavirus, vă așteaptă cu spectacole noi. La acest moment, regizorul Alexandru Mâzgăreanu, recent nominalizat la "Premiul pentru cea mai bună regie", la Gala Premiilor "Uniter" 2020, a început repetițiile cu trupa pentru spectacolul "Doi tineri din Verona", de William Shakespeare.


Decorurile vor fi semnate de Andreea Săndulescu, costumele de Alexandra Mâzgăreanu, muzica de Alexandru Suciu. Din distribuție fac parte: Liviu Manolache, Florin Aioane, Andrei Bibire, Cristiana Luca, Ecaterina Lupu, Cătălina Mihai, Florina Stănculeț, Maria Lupu, Lucian Iftime, Andrei Cantaragiu, Theodor Șoptelea, Ștefan Mihai, Alexandru Medveghi, Alexandru Fainisi.


Precizăm că aceasta este o piesă de tinerețe a lui Shakespeare, o comedie spumoasă, dar și o subtilă reflecție asupra trecerii implacabile a timpului și, o dată cu ea, asupra pierderii iluziilor tinereții. Fiind una din comediile scrise la începutul carierei sale, aceasta este considerată de către majoritatea criticilor literari ca inferioară din punct de vedere calitativ, comparativ cu alte comedii.  În ultimii, ani aceasta nu a fost jucată foarte des, dar criticii au comentat, mai mereu, că cele mai bune momente ale piesei sunt considerate cele în care apar servitorul Launce și câinele acestuia Crab și nu personajele principale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde