Activități dedicate Anului Omagial Ovidius

225
Activități dedicate Anului Omagial Ovidius - activitatidedicate-1491927360.jpg

Articole recomandate

Universitatea "Ovidius" din Constanța a găzduit, recent, evenimentul intitulat "Liderii cetății: trecut, prezent și viitor", sub semnul Anului Omagial Ovidius.

Studenții cu cele mai bune rezultate academice s-au întâlnit, într-un cadru informal, cu lideri ai administrației locale și reprezentanți ai județului Constanța în Parlamentul României și au avut ocazia să dezbată problemele comunității și, implicit, aspirațiile și nevoile tinerilor.

Evenimentul a avut ca scop crearea unui format de comunicare directă, în care părțile implicate să identifice strategii comune pentru viitorul comunității. Atât studenții, cât și liderii locali au afirmat faptul că orașul se poate dezvolta prin cunoaștere și un capital uman bine pregătit. Totodată, cei prezenți au subliniat beneficiile gândirii transdisciplinare, care poate da anvergură și sustenabilitate proiectelor demarate în județul Constanța.

Manifestarea s-a realizat la inițiativa studenților, viitorii vectori de transformare a comunității, cu sprijinul conducerii universității. Evenimentele de acest tip vor continua sub deviza "Împreună pentru Constanța!" și urmăresc crearea unor nuclee de discuție și acțiune, identificarea unor noi axe de dezvoltare și creșterea implicării studenților ovidieni în comunitatea locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4688 secunde