Activitatea extrașcolară, în dezbatere

443
Activitatea extrașcolară, în dezbatere - isj-1349040202.jpg
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a desfășurat prima ședință de lucru a coordonatorilor de proiecte și programe educative din județul Constanța, la care au participat 120 de consilieri educativi din unitățile de învățământ preuniversitar din municipiu și județ.


În prima parte a lucrărilor ședinței, principalii parteneri ai ISJ Constanța și-au exprimat disponibilitatea de a colabora și în acest an școlar, în cadrul unor proiecte educaționale, specifice, în funcție de obiectul de activitate al instituției pe care o reprezintă, respectiv comisar șef Iulian Mândruță, Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, căpitan Mihai Georgescu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța, insp. Iulian Unguru, coordonator al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, insp. Maria Cristina Soceanu, de la Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Constanța, și, nu în ultimul rând, Claudiu Daniel Teliceanu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. 
Pe parcursul întâlnirii, moderate de prof. Mari Mrejeru, inspector de specialitate proiecte educative, au fost abordate diverse subiecte: importanța respectării legislației în vigoare în ceea ce privește elaborarea de proiecte educative (concentrarea acestor proiecte pe domenii ca: responsabilitate socială, cetățenie democratică, voluntariat etc.); susținerea Consiliului Școlar al Elevilor în inițiativele pe care le desfășoară la nivelul unității de învățământ și nu numai; încurajarea înființării asociațiilor de părinți și a implicării acestora în viața școlii; colaborarea cu ONG-urile, asociațiile, fundațiile și diversele instituții care activează în domeniul educativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.358 secunde