Acțiuni de voluntariat la Liceul "Rosetti": "Stop! Viața are prioritate!"

113

Articole de la același autor

În cadrul Liceului Teh-nologic "C.A. Rosetti" Con-stanța, funcționează Clu-bul IMPACT "New Generation", subordonat Fundației "Noi Orizonturi", o orga-nizație non-guvernamen-tală, non-profit și neafiliată politic, care desfășoară activități de voluntariat în folosul societății, prin educație non-formală. 


În aceeași idee, anul acesta, în perioada martie-iunie, membrii clubului au derulat un proiect advocacy, în cadrul campaniei "Fii vocea comunității tale!", cu titlul "Stop! Viața are prioritate!", având ca scop amplasarea unor limitatoare de viteză, pe ambele sensuri, înainte de trecerea de pietoni, precum și a indicatoarelor pentru reducerea vitezei, în proximitatea liceului, pe bule-vardul 1 Mai. 


În cadrul proiectului, elevii liceului s-au implicat în următoarele activități: strângerea de semnături de la oamenii care accesează trecerea de pietoni din fața școlii; redactarea și înre-gistrarea unei petiții către Primăria orașului Constanța; desfășurarea activității "Învățăm să circulăm", împreună cu grupa mare de preșcolari din cadrul Grădiniței "Rosetti"; cafe-nea publică împreună cu partenerii din cadrul Poliției Rutiere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1216 secunde