A sosit vremea "Anotimpurilor cu povești" pentru copii

Vineri, 22 Iunie 2018, 18:51
312
Cei mai mici spectatori sunt așteptați, în acest week-end, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", unde vor putea viziona "Anotimpuri cu povești", de Aneta Forna Christu. Spectacolul va avea loc duminică, 24 iunie, începând cu ora 10.00, la sediul instituției de cultură.

Ilustrația muzicală îi aparține lui Dicran Asarian, iar din distribuție fac parte Claudia Zaharia, Daniela Manolache, Tiberiu Roșu, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan.

Potrivit secretarului teatrului, Magda Bădică, "Anotimpuri cu povești" este un spectacol interactiv în care toți copiii de grădiniță și nu numai sunt invitați să descopere împreună cu Claudia și Vlăduț care-i cel mai frumos anotimp.

"Toți invitații participă cu voioșie la toate acțiunile poveștilor ce aparțin fiecărui anotimp. Acestea sunt povești deja cunoscute din lecturile ascultate la grădiniță sau acasă, dar aici, pe scenă, prind viață, dăruită cu talent de actori îndrăgiți ai teatrului.

Și marea și stelele și vrăbiuța și cerul și rândunelele și mărul și cioara și ursulețul și brăduțul, ba chiar și nepoțica, bunicul, cățelul, pisica, șoricica ce vor reuși să scoată ridichea uriașă - toți îi solicită pe copiii spectatori să-i ajute când au nevoie, să se bucure și să cânte împreună cu ei. În plus, cu toții vor învăța și ce este aceea o enigmă, dar și faptul că toate anotimpurile sunt frumoase pentru că fiecare anotimp are farmecul lui", a precizat Magda Bădică.  

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde