În organizarea DJST Constanța

A noua ediție a Festivalului de Colinde "Pomul de Crăciun"

245

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Asociația Județeană Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap, cu sprijinul Vivo! Constanța, a organizat, aseară, cea de-a noua ediție a Festivalului de Colinde dedicat Sărbătorilor de Crăciun - "Pomul de Crăciun". 


Prezentatoare și amfitrioană a evenimentului a fost Mădălina Gabriela Modruj, iar pe scenă, au urcat ansambluri și grupuri de tineri, precum Astras, Iholu Mugurașii, Albinuțele și Bondărei. Alături de aceștia, soliști de muzică populară - Nicolae Pavel, Aurel Sava, Nicu Atanase, Adriana Ivanciu, Veronica Apetri, Lucian Costea, Ioana Țuțuianu, Virginia Ciorogaru, Elena Chirică, Maria Panov - i-au introdus pe cei prezenți în atmosfera magică a sărbătorii Crăciunului. 


"Evenimentul a oferit o scurtă incursiune în lumea colindelor, a tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun, precum și reprezentarea tradițiilor etnice ale armânilor și grecilor dobrogeni. Iar cei mai cuminți copii din public au primit atenții dulci din partea Moșului", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 
Sorin MIHALACHE


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6785 secunde