A murit actorul Iurie Darie

620
2
A murit actorul Iurie Darie - iurie-1352525799.jpg

Articole recomandate

Actorul Iurie Darie a murit ieri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință. Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni, iar după intervenții chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.

Astfel, în luna mai, Iurie Darie a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), cu o ambulanță, după ce a acuzat dureri în piept și probleme de respirație. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni, unde fost operat pentru eliminarea lichidului acumulat în creier.

În luna septembrie, actorul era externat, după aproximativ trei luni petrecute în spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. În acest răstimp, el a fost supus unei intervenții chirugicale, i-a fost montat un tub care drena lichidul acumulat la creier, a stat foarte mult timp conectat la aparate pentru că nu putea respira singur, s-a aflat o vreme în comă indusă și a suferit și un accident vascular cerebral.

Însă starea de sănătate a lui Iurie Darie a început să se deterioreze din ce în ce mai mult, iar seara trecută, el a încetat din viață.


Comentează știrea

Aragorn
10 noiembrie 2012
Dumnezeu sa-l odihneasca

O LEGENDA a teatrului si filmului romanesc. Un mare actor prin disparitia caruia sintem mai saraci.

alunika
11 noiembrie 2012
sa ii fie tarana usoara

dumnezeu sa -l odihneasca! ce om mare si ce artist stralucitor! si cat de putini au mai ramas.......sa ii plangem , sa ii respectam si sa nu ii lasam uitarii pe cei care nu mai sunt printre noi. iar pe cei care ii mai avem sa ii iubim si sa ii aplaudam pt. ca asa cum bine spune Aragon putin mai sus, cu fiecare mare stea care se stinge, suntem mai saraci. condoleante intregii familii si in special doamnei Pandrea. cuvintele noastre nu ii vor stinge durerea dar speram ca macar o va alina stiind ca noi toti l-am iubit admirat si respectat pe iubiutl ei Irusca. dumnezeu sa ii aiba in grija lui.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : O femeie a murit în avion!
Pagina a fost generata in 0.5251 secunde